Champions League - Στοίχημα: Δύσκολα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Champions League, από το οποίο ξεχωρίσαμε δύο καλοπληρωμένα διπλά.

[19.55] Σλάβια Πράγας – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Καθοριστική για τη συνέχεια του έκτους ομίλου ενδέχεται να αποδειχθεί η δεύτερη αγωνιστική, καθώς πριν την έναρξη των ματς Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Σλάβια έχουν από έναν πόντο. Οι Τσέχοι στην πρεμιέρα των ομίλων στάθηκαν όρθιοι στην Ιταλία και πήραν το 1-1 απέναντι στην Ίντερ και με νίκη σήμερα μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση ή έστω στην τρίτη θέση. Αήττητη στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 9-2-0! Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της ήταν άτυχη στην πρώτη αγωνιστική, όπου αν και καλύτερη έμεινε στο 0-0 με την Μπαρτσελόνα έχοντας χαμένο πέναλτι και δοκάρι. Υποχρεωμένη σήμερα να πάρει το διπλό, εάν θέλει την πρόκριση. Στη Γερμανία έχει δυο σερί ισοπαλίες με σκορ 2-2, όμως είναι στο -3 από τη Μπάγερν. Η Σλάβια θα προσπαθήσει να σταματήσει τη Μπορούσια, η οποία είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και σίγουρα θα βρει γκολ. Αξίζει το διπλό στις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

[22.00] Λιλ – Τσέλσι

Άνω-κάτω έχει γίνει ο όγδοος όμιλος μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, όπου η Βαλένθια νίκησε 1-0 μέσα στην Τσέλσι, ενώ η Λιλ έχασε με 3-0 στον Άγιαξ. Οι Γάλλοι μετά τη… σφαλιάρα στην Ολλανδία, όπου παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, καλούνται σήμερα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους (έχουν 4/4 στο πρωτάθλημα) και να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στους Άγγλους. Πάντως, στο ματς με τον Αίαντα είχαν κάκιστη εικόνα και μετά το πρώτο γκολ… σκόρπισαν. Η Τσέλσι από την πλευρά της, βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει σήμερα το τρίποντο για να μη χάσει από νωρίς την επαφή με την πρώτη θέση. Στο πρώτο ματς ήταν καλύτερη, ωστόσο πάλι πληγώθηκε από την άμυνά της και στη συνέχεια παρότι έχασε ευκαιρίες (και πέναλτι) δεν κατάφερε ούτε να ισοφαρίσει. Στην Premier League είναι στο -10 από τη Λίβερπουλ, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια της εμφανίζεται βελτιωμένη. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ εκτός παρουσιάζεται πιο σοβαρή και πιο αποτελεσματική και σήμερα έχει ελπίδες λόγω εμπειρίας να πάρει ένα απαραίτητο διπλό που πληρώνει καλά.

Η δυάδα της Τετάρτης:

[19.55] Σλάβια Πράγας – Μπορούσια Ντόρτμουντ: (1.90)
[22.00] Λιλ – Τσέλσι: 2 (2.10)
 

Πηγή: Onlinebet24.gr