Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ:

-Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη εμφάνιση αλλά στο τέλος έμεινε η πικρή γεύση. Το σχόλιό σου για τον αγώνα.

"Θα προτιμούσα να είχαμε παίξει άσχημα και να είχαμε κερδίσει. Αξίζαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γυρνάμε πίσω με άδεια χέρια. Εντάξει, δεν θα τα παρατήσουμε κιόλας αλλά κάποιες φορές ξέρεις είναι κουραστικό να μας λείπει η τύχη στο τελείωμα. Οι λεπτομέρειες κρίνουν αυτά τα παιχνίδια".

-Ο Ολυμπιακός έπαιξε μεγάλη μπάλα και λογικά θα πρέπει να υπάρχει και μια ικανοποίηση για την εμφάνιση στις τάξεις των παικτών. Τι σημαίνει αυτή η παρουσία στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ για το μέλλον;

"Ναι, είναι πολύ θετικό αυτό αλλά όπως είπαμε το όνομα της Άρσεναλ είναι μεγάλο και εμείς ήρθαμε εδώ για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Ήρθαμε με την διάθεση να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Από πλευράς απόδοσης και τον τρόπο παιχνιδιού μας νομίζω ότι αποδείξαμε σε όλους πως έχουμε θέση στο Champions League".

-Είχες μετά το τέλος του αγώνα συνομιλία με τους γαλλόφωνους της Άρσεναλ; Τι σου είπαν για την απόδοση του Ολυμπιακού;

"Τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η απόδοσή μας και το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε. Μου είπαν θετικά λόγια βλέποντας τον Ολυμπιακό να έρχεται εδώ να παίξει για το αποτέλεσμα. Περίμεναν μια ομάδα με έντεκα παίκτες οι οποίοι θα στήνονταν πίσω. Κάναμε το παιχνίδι μεγάλη πρόκληση για αυτούς με τον τρόπο που παίξαμε. Ίσως με λίγη περισσότερη τύχη και αυτοσυγκέντρωση να παίρναμε αυτό που θέλαμε".

-Τι έγινε στη δικιά σου ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο; Πώς χάθηκε αυτό το γκολ;

"Νομίζω ότι θα πρέπει να παλεύω περισσότερο, να γίνω περισσότερο επιθετικός στο παιχνίδι μου για να σκοράρω. Είμαι σε μια περίοδο ατυχίας. Κλωτσάς τη μπάλα και είσαι σίγουρος ότι θα μπει αλλά κάποιες φορές δεν πάνε όλα καλά. Βρίσκει σε ένα σώμα, ένα κεφάλι και χάνεται".

-Μετά από τις δυο ήττες στους δύο πρώτους αγώνες του ομίλου, ποιος είναι πλέον ο ρεαλιστικός στόχος για τον Ολυμπιακό; Είναι η τρίτη θέση;

"Για να είμαστε ειλικρινείς, από την αρχή δεν νιώθαμε ότι ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Ο ρεαλιστικός στόχος μας ήταν η τρίτη θέση μίνιμουμ και να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο από αυτή. Με την Άρσεναλ δεν πήραμε βαθμούς. Θα παλέψουμε όμως μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε μίνιμουμ την τρίτη θέση".

-Πώς ένιωσες βλέποντας τη μπάλα μετά το σουτ του Τοροσίδη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι;

"Ήταν μια άτυχη στιγμή. Όπως είπα και πριν δεν ήμασταν τυχεροί. Θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να αλλάξουμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί".

-Και δυο λόγια για τον κόσμο της ομάδας. Νιώθατε ότι παίζατε στο Καραϊσκάκη με αυτή την τρομερή συμπαράσταση των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού;

"Ναι, σίγουρα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς μας. Όπου και να πάμε είναι πάντα δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα αυτό και ελπίζω να συνεχίσουν να μας βοηθάνε όπως κάνουν μέχρι τώρα".