Σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", ο Ισπανός μέσος έστειλε μήνυμα σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, εξηγώντας τους τον λόγο που προχώρησε σε επέμβαση.

"Όλα πήγαν καλά. Θα μείνω περίπου μια εβδομάδα ακόμα στην Ισπανία και έπειτα θα έρθω για να μπω πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να είμαι έτοιμος σε ένα μήνα από τώρα. Έπρεπε να γίνει η επέμβαση για να μπορέσω να επανέλθω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δίχως προβλήματα", αναφέρει αρχικά το μήνυμα του 31χρονου άσου.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια για την εμφάνιση με την Άρσεναλ: "Θα γυρίσω δυνατός και θα τα δώσω όλα ώστε η ομάδα να προχωρήσει στην επίτευξη των στόχων της. Ανυπομονώ να ξαναμπώ στο γήπεδο και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία με τον ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια για την εμφάνιση με την Άρσεναλ".

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γέστε πήγε στην Ισπανία για να πάρει απλώς ιατρική γνωμάτευση. Εν αγνοία του ιατρικού τιμ των "ερυθρόλευκων", βρέθηκε τελικά να χειρουργηθεί, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 40 ημέρες!