Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Μόναχο για τον αγώνα ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μόλις δυο εβδομάδες αργότερα από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-2 από τους Γερμανούς σε έναν αγώνα που έδωσαν ό,τι μπορούσαν και πάλεψαν μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους Βαυαρούς.

Με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα θα παραταχθούν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς και στην Αλιάνζ Αρένα απέναντι σε μια Μπάγερν, που προέρχεται από τη βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Νίκο Κόβατς δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Γερμανών, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του και η Μπάγερν θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του Χανς Φλικ.

Από την άλλη μεριά, οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αποσπάσουν μόλις έναν βαθμό στον όμιλό τους, με την ισοπαλία που έφεραν στον αγώνα ενάντια στην Τότεναμ.

Νωρίς το βράδυ σήμερα (19:55) τα βλέμματα όλων θα βρίσκονται στο Μόναχο και το Πάμε Στοίχημα για ακόμη ένα παιχνίδι δίνει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Boost Νίκης και οι παίκτες έχουν και τη δυνατότητα, με το Bet Builder, να χτίσουν το δικό τους στοίχημα στα Opapbet συνδυάζοντας αγορές από τον ίδιο αγώνα.

Οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν επίσης και σε επτά συνδυαστικά στοιχήματα στο παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός. Μία από τις καλές επιλογές που προσφέρει είναι το ακριβές σκορ αγώνα με 2-1, 2-2 ή 3-2 σε απόδοση 6.00.

Επίσης, πολύ καλή απόδοση δίνει το συνδυαστικό να μπει το πρώτο γκολ του αγώνα μετά το 31' και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και να δοθούν πάνω από  5 κόρνερ, σε απόδοση 9.00