Champions League: Η Κλαμπ Μπριζ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γαλατασαράι, ισοφαρίζοντας στο 92ο λεπτό και πήρε προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με τον Μπουγιούκ στο 11' και οι Βέλγοι ισοφάρισαν στο 92' με όμορφο αριστερό πλασέ του Ντιατά στο 92'. Τόσο ο σκόρερ όσο και ο Μάτα αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, όμως η Μπριζ άντεξε με εννέα παίκτες!

Έτσι η Μπρζ έφτασε τους 3 βαθμούς και άφησε τη Γαλατασαράι στους 2. Με το αποτέλεσμα αυτό, προκρίθηκε μαθηματικά η Ρεάλ, που έχει 7 βαθμούς, ενώ πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με 12 πόντους.

Σε ματς για τον 4ο όμιλο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε 2-0 τη Λοκομοτίβ μέσα στη Μόσχα και την άφησε μαθηματικά εκτός Ευρώπης. Ο Ζεμαλέντινοφ πέτυχε αυτογκόλ στο 11' για το 1-0, με τον Μπέντερ να "κλειδώνει" τη νίκη των Γερμανών στο 54'.

Η Γιουβέντους είναι πρώτη με 10 βαθμούς και έχει ήδη προκριθεί. Οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν τη δεύτερη στη βαθμολογία Ατλέτικο (7 βαθμοί) και η Λεβερκούζεν, που μετρά 6 πόντους, θέλει οπωσδήποτε απώλεια βαθμών για τους Μαδριλένους ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης.