Για ατυχία έκανε λόγο αρχικά ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, Μίλος Ντέγκενεκ, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, κάνοντας παράλληλα και μια δήλωση με νόημα, εκφράζοντας την απορία του το γιατί δεν εκτέλεσε ο Μάρκο Μάριν το πέναλτι που κέρδισαν οι Σέρβοι στο ματς.

«Μας χώριζαν 3-4 λεπτά από το όνειρο μας. Αυτή τη φορά ο Θεός δεν μας ήθελε. Είχαμε την βοήθεια του πολλές φορές πέρυσι, αλλά και φέτος (σ.σ.: χθες). Δεν εκμεταλλευτήκαμε όμως το πέναλτι που κερδίσαμε», τόνισε αρχικά ο Αυστραλός άσος, που πάντως δεν επέρριψε ευθύνες στον Ζαντέρ για το χέρι που έκανε στο 86'.

«Δεν φταίει ο Ζάντερ, όλοι φταίμε γιατί δεν σκοράραμε. Είναι ευκολότερο όταν δέχεσαι γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε σε σχέση με αυτό που έγινε. Λυπούμαστε για τον κόσμο μας στη Σερβία. Ζητάμε συγνώμη απ' όλους. Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να κατακτήσουμε το νταμπλ», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω γιατί εκτέλεσε το πέναλτι ο Τομάνε, ίσως θα έπρεπε ο Μάριν να αναλάβει την εκτέλεση, αλλά μάλλον δεν ήθελε λόγω των αποδοκιμασιών».