Τα πρώτα εισιτήρια για τους «οκτώ» του Champions League θα μάθουμε το βράδυ της Τρίτης και η Αταλάντα μετά τη νίκη της με 4-1 επί της Βαλένθια στο πρώτο ματς στην Ιταλία, έχει τεράστιο προβάδισμα. Το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται απόψε η Βαλένθια, η οποία κυνηγάει… θαύματα. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν τραγική αμυντικά για εξήντα λεπτά και παρότι στο τελευταίο μισάωρο ανέβασε την απόδοσή της, βρήκε μόνο ένα γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασε. Θέλει να μπει δυνατά και να βρει γρήγορα γκολ, αλλά παράλληλα να κρατήσει και το μηδέν. Είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από τη νίκη με 2-1 εντός με Μπέτις και το 1-1 εκτός με Αλαβές στο πρωτάθλημα, ενώ στο γήπεδό της είναι αρκετά δυνατή. Στην Ισπανία είναι αήττητη με ρεκόρ 8-6-0, ενώ στο Champions League έχει νικήσει στα 13/19 τελευταία εντός. Επίσης έχει πέντε σερί Over 2.5 kai 4/5 goal-goal.

Η Αταλάντα παρότι πρωτάρα στο θεσμό τα πηγαίνει εξαιρετικά και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Στο πρώτο παιχνίδι έκανε… πάρτι και επιβεβαίωσε πως επιθετικά «πετάει φωτιές» και ότι μπορεί να βρει γκολ όποτε θέλει και κόντρα σε όποιον θέλει. Σκοράρει σερί για έξι ματς στο Champions League, 5/7 παιχνίδια της στη διοργάνωση ήταν over 2.5, ενώ και στις τρεις εξόδους της μέχρι τώρα ήταν over 2.5. Στην Ιταλία δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο λόγω κορωνοϊού και όπως φαίνεται θα αργήσει πολύ να ξαναμπεί σε γήπεδο, καθώς αναβλήθηκαν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην χώρα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, μπορεί να είναι πρωτάρα η ιταλική ομάδα στον θεσμό, όμως έχει τρομερό ταλέντο και δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω. Θα ψάξει το γκολ για να… ξεμπερδεύει, ωστόσο αμυντικά δεν εμπνέει σταθερότητα.

Η πρόκριση λογικά θα καταλήξει στους Ιταλούς, ωστόσο βάσει των αποδόσεων που κυκλοφορούν δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Θα προτιμήσουμε το… εύκολο goal-goal και Over 2.5, ενώ αξίζει το ρίσκο να στηρίξουμε τη Βαλένθια η οποία είναι δυνατή στην έδρα της, ακόμα και εάν οι εξέδρες θα είναι άδειες.

[22.00] Βαλένθια – Αταλάντα

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.5 (1.60)

Δεύτερη επιλογή: over 1.5 Βαλένθια (1.90)

Fun Bet: goal-goal και 1 (3.90)

Πηγή: onlinebet24.gr