Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Μία μεγάλη μάχη περιμένουμε στο Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου μετά το 1-0 στην Ισπανία, οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «οκτώ» του Champions League. Οι εταιρίες πάντως «βλέπουν» φαβορί τους Άγγλους και για αυτό οι αποδόσεις… γέρνουν επικίνδυνα.

Η Λίβερπουλ πίστεψε πως με την… κεκτημένη ταχύτητα που είχε από τη μέχρι τότε αήττητη πορεία της, θα έκανε περίπατο και στη Μαδρίτη στο πρώτο ματς, όμως δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση κι έμπλεξε. Μετά το 1-0 οι αντίπαλοί της κλείστηκαν πίσω, της έδωσαν την μπάλα και τη βραχυκύκλωσαν, καθώς όχι μόνο ηττήθηκε, αλλά δημιούργησε και λίγες σοβαρές ευκαιρίες. Ακολούθησαν δύο «σφαλιάρες» στην Αγγλία, στο Κύπελλο από την Τσέλσι (2-0) και στο πρωτάθλημα από τη Γούτφορντ (3-0), μέχρι την Κυριακή όπου ήρθε η νίκη με τρομερή άγχος και ανατροπή με 2-1 κόντρα στην Μπόρνμουθ. Δεν… πατάει καλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, όμως το σημερινό είναι ίσως το πιο σημαντικό ματς του 2020, με δεδομένο πως το πρωτάθλημα δεν χάνεται. Θα μπουν φουριόζοι για το γρήγορο γκολ, όμως γνωρίζουν πως στα μετόπισθεν έχουν προβλήματα και χρειάζεται προσοχή.

Η Ατλέτικο πέτυχε… διάνα στο πρώτο ματς, βρήκε το γκολ που ήθελε και μετά ακολουθώντας πιστά το πλάνο του Ντιέγκο Σιμεόνε, πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Μπορεί να μην ξαναπέρασε πολλές φορές το κέντρο, όμως καταστρέφοντας το παιχνίδι των αντιπάλων της, κράτησε κι σχετικά άνετα στο μηδέν. Στην Ισπανία προέρχεται από το εκπληκτικό 2-2 με τη Σεβίλλη εντός έδρας, ματς στο οποίο έχει ανατροπές, πέναλτι και VAR, όμως η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Οι «ροχιμπλάνκος» πιστεύουν στην πρόκριση και ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα στην Ευρώπη, να διατηρήσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Θα παίξουν κλειστά και θα δώσουν τρομερές μάχες, ωστόσο έχουν αποδείξει φέτος πως διαθέτουν ταλέντο και στην επίθεση και εάν… ζορίσουν τα πράγματα και δεχθούν γκολ, μπορούν να αντιδράσουν.

Εκτιμώ πάντως, πως παρά την επιθυμία της Λίβερπουλ να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ, η Ατλέτικο θα αντέξει και για αυτό ως πρώτη μου επιλογή είναι το «ειδικό στοίχημα» να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πρόταση που πληρώνει και πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, δεν βρίσκω αξία ούτε στον άσο και θα έπαιρνα ως fun bet την πρόκριση της Λίβερπουλ στην κανονική διάρκεια είτε την επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν ιδιαίτερα ρίσκα, να ανοίξουν το σκορ οι Άγγλοι.

[22.00] Λίβερπουλ – Ατλέτικο

Εκτίμηση: Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (2.30)

Δεύτερη επιλογή: Πρώτη γκολ Λίβερπουλ (1.50)

Fun Bet: Πρόκριση Λίβερπουλ στην κανονική διάρκεια (2.55)
 

Πηγή: onlinebet24.gr