Ο Ζεάν Μακούν είναι απογοητευμένος και θεωρεί ότι με τον Ισπανό στον πάγκο δεν έχει καμία τύχη. Ο Καμερουνέζος έπεσε από τα σύννεφα ότι του μεταφέρθηκε από γαλλόφωνο υπάλληλο των ερυθρολεύκων πως τις μέρες των επαφών για να έρθει ως δανεικός ο Ερνέστο Βαλβέρδε έλεγε ότι δεν τον ήξερε.

Ο Μάρκο Πάντελιτς επίσης έχει χάσει την υπομονή του με τον προπονητή του. Ξέρεις τι είναι να έχεις μέσο όρο ένα γκολ σε λιγότερο από μια ώρα αγώνα και να σκουπίζεις συνεχώς τον πάγκο;

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επίσης είναι "φορτωμένος" με τον Ερνέστο. Τον πέταξε έξω από την ενδεκάδα στο Λονδίνο με την Άρσεναλ για να βάλει τον Ιβάν Μαρκάνο με τον οποίο έχει τον ίδιο μάνατζερ... Το Σάββατο ο Αβράμης τα είδε όλα αφού έπαιξε και δεξί μπακ για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο Κέβιν Μιραλάς επίσης είναι "παρμένος" με τον Βαλβέρδε. Το έχει πει 100 φορές ότι θέλει να παίζει επιθετικός περιοχής και όχι στα πλάγια αλλά ο Ισπανός τον έχει μονιμοποιήσει σε θέση αριστερού εξτρέμ με αποτέλεσμα να χάνει μεγάλος μέρος της δυναμικής του τόσο μακριά από την αντίπαλη εστία.

Η... τρόικα του Ερνέστο Βαλβέρδε "ανεβάζει" κάποιους (λέγε με Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Φουστέρ, Αμπντούν) και κάποιους άλλους (λέγε με Μακούν, Πάντελιτς, Αβραάμ, Μιραλάς) τους έχει ταράξει στις "έκτακτες εισφορές" υπό μορφή υπομονής. Ως πότε θα κάνουν υπομονή;