«Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη, τεχνική ομάδα που αρέσκεται να πρεσάρει τους αντιπάλους της. Ατομικά μπορεί να μην είναι δυνατοί, αλλά είναι ένα καλό σύνολο»,ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Μπορούσια για τον Ολυμπιακό και συνέχισε για την δική του ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Θα έχουμε μόνον έναν έμπειρο επιθετικό. Δεν έχω άλλες επιλογές και ανησυχώ. Θα βάλω τους παίκτες που είναι έτοιμοι».

Για την καλή προϊστορία του Ολυμπιακού με γερμανικές ομάδες, ανέφερε: «Θα είναι δύσκολο, αλλά δεν έχουμε ενοχληθεί από τα προηγούμενα αποτελέσματα του Ολυμπιακού με τις γερμανικές ομάδες».

Σχετικά με την κατάσταση στον όμιλο, σχολίασε: «Η Ντόρτμουντ έχει έναν βαθμό και ο Ολυμπιακός κανέναν, αλλά ήταν καλός απέναντι στη Μαρσέιγ και θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Θα πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς και να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά το σημερινό ματς δεν είναι τελικός». 

Τέλος, για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανέφερε: «Δε μας φοβίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν, έχουμε συνηθίσει».