O Μάρκο δεν αντέχει πλέον να βρίσκεται στις εναλλακτικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε! Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν η μη συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς περίμενε πως ο προπονητής του θα τον έβαζε να παίξει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ο Σέρβος είναι σκασμένος και φαίνεται πως σιγά σιγά χάνει την υπομονή του...

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε σε γερμανική ιστοσελίδα. Ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το πώς είναι οι σχέσεις του με τον Βαλβέρδε, κάτι που δείχνει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τον χρονο συμμετοχής που έχει στους πρωταθλητές Ελλάδος. Συν τοις άλλοις, πλέον σκέφται το μέλλον του μακριά από τον Πειραιά...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "pnn.de":

«Η Ντόρτμουντ είναι μια ομάδα με ρυθμό και είναι αρκετά επιθετική. Εμείς έχουμε ξεκινήσει με δυο ήττες και θέλουμε μόνο νίκη».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίζεται συχνά, καθώς έχει παίξει μόλις 46 λεπτά σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Σκόραρα όμως ένα γκολ. Πέρσι έπαιξα 20 παιχνίδια και σκόραρα 9 γκολ. Δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν επιθετικό να μένει στον πάγκο, αλλά ο προπονητής αποφασίζει».

Για τις σχέσεις του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε σχέση με τον τεχνικό του στην Χέρτα, Λουσιάν Φαβρ αλλά και για το ποιος είναι πιο… περίεργος:

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είμαι επαγγελματίας».

Για το μέλλον του:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαι αφοσιωμένος 100% στον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός πως είναι από τους αγαπημένους των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και της Χέρτα:

«Οι οπαδοί είναι για μένα ένα μέτρο για να καταλάβω αν έπαιξα καλά. Το κοινό βλέπει μόνο τα όσα συμβαίνουν στο αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Βλέπουν πως δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού με αγαπάνε».

Για την οικονομική κρίση στην χώρα μας:

«Είμαι ποδοσφαιριστής και έχω άλλες ασχολίες. Η πολιτική δεν είναι μια από αυτές. Νιώθω ωστόσο πως ο κόσμος έχει προβλήματα. Με το γήπεδο, τα επιφωνήματα και όλα τα υπόλοιπα στο γήπεδο ο κόσμος ξεχνιέται. Οι Έλληνες είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο».