"Η καριέρα σαν παραμύθι του Χοσέ Χολέμπας", είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας "op-online.de", ενώ παρακάτω υπάρχει αναφορά στην εξαιρετική εμφάνιση που είχε στον αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Champions League:

"Η άνοδος του είναι σαν παραμύθι. Σε ηλικία 18 ετών, ο Χοσέ Χολέμπας είχε… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Την Τετάρτη, όμως, ο 27χρονος παίκτης από το Ασάφενμπουργκ σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ".

"Στην πραγματικότητα, η καριέρα του είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει, αφού στα 18 χρόνια σταμάτησε το ποδόσφαιρο επειδή η φίλη του είχε μείνει έγκυος", αποκαλύπτει στη συνέχεια το δημοσίευμα.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, ο οποίος παραδέχεται πως έκανε πολλά λάθη στο παρελθόν: "Έκανα πολλές ανοησίες. Ότι μπορεί να κάνει κάποιος ως έφηβος".

Στο τέλος, ο θείος του επισημαίνει πως από την αρχή πίστεψε στον Χολέμπας! "Ελάτε να μου φιλήσετε τον κ… όταν θα γίνει διάσημος!", ήταν τα λόγια του.