ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν πλέον ολοκληρωθεί και έτσι οι Ασπρόμαυροι είναι σε θέση να γνωρίζουν στο περίπου τους πιθανούς τους αντιπάλους.

Συγκεκριμένα όλα κρίνονται από την ομάδα στην Τουρκία, η οποία θα πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και θα καθορίσει την πορεία του ΠΑΟΚ στα γκρουπ, των ισχυρών και των ανίσχυρων.

Συγκεκριμένα παρότι η Τράμπζονσπορ βρίσκεται στη δεύτερη θέση είναι τιμωρημένη και έτσι το εισιτήριο πάει στην τρίτη θέση, την οποία διεκδικούν η Σίβασπορ και η Μπεσίκτας.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν έχουν σαφή προτίμηση στη Σίβασπορ (που είναι στο +1 ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής), αφού αν τερματίσει εκείνη τρίτη, θα μπουν στους ισχυρούς της κλήρωσης.

Σε μια τέτοια περίπτωση, στους υποψήφιους αντιπάλους τους -εκτός από την ίδια τη Σίβασπορ- θα συμπεριλαμβάνονται οι Άλκμααρ και η δεύτερη του πρωταθλήματος Κροατίας (μια εκ των Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Όσιγιεκ ή Ριέκα)

Αν το δεύτερο εισιτήριο από την Τουρκία το κατακτήσει η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ θα μπει στους ανίσχυρους της κλήρωσης των προκριμ

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, θα υπάρχει η πιθανότητα ν’ αντιμετωπίσει εκείνη ο Δικέφαλος ή κάποια εκ των Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης.