ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στρέφεται στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος στην Τουρκία καθώς εκεί θα κριθεί ο δρόμος του Δικεφάλου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 26 Ιουλίου και οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν νίκη της Σίβασπορ στην έδρα της Γκεζτέπε. Γιατί έτσι η ομάδα από τη Σεβάστεια θα αφήσει εκτός Champions League την Μπεσίκτας και αυτομάτως ο ΠΑΟΚ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών. Η Σίβασπορ έχει 60 βαθμούς και ορίζει τις τύχες της. Η Μπεσίκτας αγωνίζεται εκτός απέναντι στην Γκεντσλεμπιρλιγκί και έχει 59 βαθμούς. 

Θυμίζουμε ότι η Τραμπζονσπόρ που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη με 62 βαθμούς τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (την περασμένη Πέμπτη 16 Ιουλίου εκδικάστηκε η προσφυγή της στο CAS) για αυτό και η τρίτη της βαθμολογίας παίρνει το εισιτήριο για το Champions League. Ακόμα όμως και σε περίπτωση δικαίωσης της ομάδας της Τραπεζούντας, ο Δικέφαλος θα είναι στους ισχυρούς καθώς η Τραμπζόν έχει χαμηλότερη ευρωπαϊκή βαθμολογία από αυτόν.

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στις 10 Αυγούστου και με τα σημερινά δεδομένα πιθανοί αντίπαλοι του είναι οι Όσιγιεκ ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) και η Αλκμάαρ (Ολλανδία). Αν καταφέρει και προκριθεί, τότε αυτομάτως εξασφαλίζει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αφού εκεί πάνε απευθείας όσοι θα αποκλειστούν στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Πηγή: metrosport.gr