Ολυμπιακός: Τις πρώτες δηλώσεις μετά την κλήρωση, που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια στα πλέι οφ του Champions League έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων δεν θέλησε να... επιλέξει αντίπαλο. Τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει προτιμήσεις και πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί σοβαρός όποιος κι αν αντιμετωπίσει αφού είναι ένας σύλλογος που πρέπει πάντα να παίζει στο Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίξαμε με την Ομόνοια ένα φιλικό, αλλά με διαφορετικές συνθήκες τότε και για τις δύο ομάδες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Τον Ερυθρό Αστέρα τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια διαφορετική κατάσταση. Θα είναι ένας αγώνας πλέι οφ όπου θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός.

Θεωρητικά μπορεί να είμαστε για πολλούς το φαβορί, αλλά όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε πολύ καλή χρονιά και υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Θα είναι δύο παιχνίδια ισορροπημένα και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, στο Champions League, και γι αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό για όλους».