ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στο Metropolis 95,5 και ανέλυσε -μεταξύ άλλων- τη σπουδαία αυριανή αναμέτρηση του Δικεφάλου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως δίνει περισσότερεες ελπίδες πρόκρισης στον ΠΑΟΚ παρά στη Μπενφίκα, ενώ μίλησε επίσης για αγωνιστική "εκτόξευση" του Χρήστου Τζόλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον ΠΑΟΚ:

Για τον ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ήμουν έξω από την Τούμπα όταν έπαιζε με την Μπεσίκτας, και ακούγαμε τα γκολ πρώτα από την Τούμπα και μετά από τηλεόραση. Ο Τζόλης φάνηκε από πέρσι και αν συνεχίσει έτσι θα αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αρκεί να έχει χαμηλά το κεφάλι και να δουλεύει. Η ομάδα του Φερέιρα είναι από τα πλέι οφ και μετά. Είχε έρθει σε μία επιτυχημένη ομάδα, δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα, θα ήταν άδικο.  

Νομίζω τα πήγε καλά και από την στιγμή που είδε ότι μπορεί να προσθέσει τον Μιχαηλίδη έβαλε επιλογές δικές του. Μακάρι να προκριθεί αύριο, θα είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δίνω περισσότερες ελπίδες στον ΠΑΟΚ, παρά στην Μπενφίκα. Τον πιστεύω στην Ευρώπη, είναι ένα ματς και θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα και πρέπει να πάρει την πρόκριση και για όλη την οικογένεια και για τον πρόεδρο που έχει επενδύσει».

Αποκάλυψε ότι: «Θα δοκιμάσουμε τον Νίκο Χατζή από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, θα έρθει μία εβδομάδα εδώ να τον δούμε. Αν έχει δυνατότητες, γιατί όχι; Θέλουμε νέα παιδιά στην ομάδα. Είναι και ο γιος του Πέτρου Μαρινάκη, θα έρθει και αυτός στην ομάδα, είναι αυθεντικό ταλέντο. Σίγουρα, βέβαια, χρειάζονται και οι έμπειροι».