Ολυμπιακός – Champions League: Οι Πειραιώτες… ίδρωσαν αλλά νίκησαν με 2-0 την Ομόνοια στο «Καραϊσκάκης» και πλέον βρίσκονται με τον ένα πόδι στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και αγκαλιά με σχεδόν 32 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος η ομάδα του Μαρτίνς, πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στην Ευρώπη, γεγονός που της φέρνει τεράστια έσοδα από τις προκρίσεις και τις νίκες που πετυχαίνει.

Έτσι και τώρα έχει την ευκαιρία, έχοντας το μαξιλαράκι του 2-0, να ταξιδέψει στην Κύπρο και να πάρει την πρόκριση, βάζοντας στα ταμεία το ποσό των 32 εκατομμύρια ευρώ.

Εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι το ποσό αυτό δίνει μεγάλη… ανάσα στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και δεν είναι απίθανο να προχωρήσουν και άμεσα μάλιστα οι διαδικασίες για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Ενδεχομένως αυτή να αφορά και την απόκτηση ενός εξτρέμ, όπως ακούγεται τελευταία ότι βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά τη ρεβάνς με την Ομόνοια, θα... φουλάρουν για τον παίκτη που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και τα πρώτα ονόματα στη λίστα είναι αυτά του Σοφιάν Μπουφάλ και Γκάρι Ροντρίγκες!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Μεταγραφή-έκπληξη από τον Μαρινάκη - Έκλεισε Έλληνα στόπερ - Τον ξέρεις;