ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κι έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα είναι για άλλη μία χρονιά οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στην Κράσνονταρ, αλλά οι Ρώσοι αποδείχτηκαν πιο αποτελεσματικοί και στα δύο παιχνίδια και πήραν το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους.

Αυτός ο αποκλεισμός ήρθε ως "δώρο" για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πριν δύο μέρες έβαζε στα ταμεία του το ποσό των 32.137.000 ευρώ, από την πρόκρισή του εναντίον της Ομόνοιας.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ θα λάβουν όλο το market pool που αναλογεί στην Ελλάδα κι έτσι θα πάρουν επιπλέον 1.125.000 ευρώ, φτάνοντας συνολικά από την παρουσία τους στους ομίλους, στο ποσό των 33.262.000 ευρώ!

Είναι κατανοητό ότι οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να ξοδέψουν κάποια από αυτά για την απόκτηση ενός τουλάχιστον μεγάλου ονόματος, πιθανότατα για την θέση στα άκρα της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβες" μετά την πρόκριση από Μαρινάκη - Τρία ονόματα κλάσης για τα "φτερά" - Αυτός το Νο1!