Η Μίλαν ήταν ελαφρά καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε στο 22' να ανοίξει το σκορ με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός πέτυχε το τρίτο του τέρμα σε ισάριθμα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φέτος, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό γα να χαρίσει στους φιλοξενούμενους το τρίποντο. Ο Ρομπίνιο στο 40' πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 55' η ΜΠΑΤΕ με τον Μπρεσάν κατάφερε έφτασε στην ισοφάριση. Ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων νίκησε τον Αμπιάτι από τα 11 βήματα και έφερε τις δύο ομάδες στην ίδια αφετηρία, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπάγκα παραλίγο να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως ο γκολκίπερ της Μίλαν πραγματοποίησε ακόμα μία θετική επέμβαση στην αναμέτρηση.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Μίλαν έφτασε τους οκτώ βαθμούς στον όμιλο, ενώ η Μπάτε στους 2. Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει την Πλζεν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, τότε Ισπανοί και Ιταλοί θα έχουν εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στους "16".

Στη Ρωσία, απόλυτη πρωταγωνίστρια στο πρώτο μέρος η Ζενίτ, με τη Σαχτάρ να μην έχι ούτε σουτ στο τέρμα. Στο 30ο λεπτό οι Ντενίσοφ και Ζιριάνοφ έκαναν διαδοχικά σουτ, αλλά ο Ρίμπκα είπε όχι και τις δύο φορές. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Ρώσων ωστόσο ήταν το δοκάρι του Ντάνι στο 37ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, ο Μπουκάροφ ανέλαβε δράση και είχε δύο πολύ καλές κεφαλιές, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν γκολ. Μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, η λύτρωση για τη Ζενίτ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με κεφαλιά του Λόμπερτς μετά από κόρνερ του Ζιριάνοφ.

Στην επανάληψη η Σαχτάρ δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ η Ζενίτ θα μπορούσε αν δεν υπήρχε ο Ρίμπκα, να είχε πετύχει κι άλλα γκολ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ  - Μίλαν 1-1

Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0