Ολυμπιακός: Αν και το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν «κυκλωμένο» στο μπλοκάκι του Πέδρο Μαρτίνς, αφού η ήττα ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, εκ τούτο το βράδυ της Τρίτης βγήκαν αρκετά συμπεράσματα.

Οι Πειραιώτες έχασαν με 3-0, ωστόσο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχαν καλή εικόνα, ενώ υπήρχαν και κάποιοι παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους, όπως οι Σα, Σεμέδο, Καμαρά και ο νεοαποκτηθέντας Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και η εικόνα του ήταν άκρως θετική. Είχε τρεξίματα, πίεσε ψηλά, βοήθησε στην ανάπτυξη των Πειραιωτών, ενώ ήταν και… παρών στις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

Ο Μπρούμα ήρθε από τους τελευταίους στο Λιμάνι στη μεταγραφική περίοδο και ήταν λογικό να χρειάζεται χρόνο, όμως πλέον από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει συνεχώς και καλύτερος, ενώ στου Ρέντη εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα θα πάρει και θέση στο βασικό σχήμα. Άλλωστε, όπως φάνηκε και στο ματς του Μάντσεστερ, ο Πορτογάλος ήταν ανώτερος του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τον οποίο και αντικατέστησε.

Ο Σέρβος μπορεί να… προσπέρασε για ακόμα ένα παιχνίδι στις επιλογές του Μαρτίνς τον Μασούρα, όμως η εικόνα του δεν ήταν καλή. Προσπάθησε, έδωσε μάχες, όμως δεν βοήθησε ιδιαίτερα και για αυτό αντικαταστάθηκε. Μάλιστα, είναι σύνηθες φαινόμενο όποτε ξεκινάει να μην παίζει καλά, ενώ όταν περνάει αλλαγή να κάνει τη διαφορά, γεγονός που έχει προβληματίσει τον τεχνικό τιμ. Αν πάντως δεν βελτιωθεί άμεσα, τότε κινδυνεύει να τον αφήσει πίσω ο Μπρούμα που έρχεται… ορεξάτος!

Από εκεί πέρα, θετικά στοιχεία έδειξε και ο Πέπε, που κόντρα στη Σίτι πήρε τη θέση του Μπουχαλάκη στην ανάπαυλα. Έπαιξε στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού, βοήθησε για ένα 15λεπτο-20λεπτο και μάλιστα έβγαλε και μία ωραία μπαλιά στον Ελ Αραμπί, που δεν μπόρεσε να βρει εστία από καλή θέση. Από εκεί και πέρα όμως, δεν έκανε αισθητή την παρουσία του και το κυριότερο δεν έδειξε να έχει… τρομερή ένταση στο παιχνίδι του.

Είναι ένα στοιχείο που το ζητάει και το απαιτεί ο Μαρτίνς από τους παίκτες του και για αυτό μάλιστα θεωρούν πολλοί πως έχει… πρόβλημα με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Πορτογάλος χαφ πάντως, δεν έδειξε να έχει κάποια τεράστια διαφορά από τον Έλληνα άσο και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, σίγουρα η σύγκριση των δύο, θα δημιουργήσει έξτρα… ζόρια στον κόουτς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εξέλιξη-φωτιά στον... καυγά Μαρτίνς - Φορτούνης - Αυτή είναι η απόφαση Μαρινάκη - Χαμός!