Champions League: Σε έναν αγώνα που η Μπάγερν κυριάρχησε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, οι Βαυαροί πέρασαν σαν σίφουνας από την Ρώμη κερδίζοντας την Λάτσιο με 4-1.

Το… πάρτι των Γερμανών ξεκίνησε με τον… συνήθη ύποπτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 9’, ενώ ο Μουσιάλα διπλασίασε τα τέρματα για τους Γερμανούς  στο 24’. Η Μπάγερν δεν σήκωσε ούτε λεπτό το πόδι από το… γκάζι με τον Σανέ στο 42’ να κάνει το 3-0, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το αυτογκόλ του Ατσέρμπι στο 47’ έφερε το σκορ στο 4-0. Οι Λατσιαλι κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ με τον Κορέα στο 49’ όμως και πάλι οι Γερμανοί σκέφτονται ήδη τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά.

Το έτερο ματς της βραδιάς ήταν σαφώς λιγότερο εντυπωσιακό, καθώς Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι προσέφεραν φτωχό θέαμα. Παραδόξως, το απόλυτο highlight της βραδιάς ήρθε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού η Τσέλσι επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Ζιρού. Μάλιστα, το υπέροχο τέρμα του Γάλλου είχε αρχικά ακυρωθεί και χρειάστηκε ενδελεχής εξέταση στο VAR για να μετρήσει!

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων: