Αν ο Ολυμπιακός αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του διατηρήσει ελπίδες κατάκτησης έστω και της τρίτης θέσης στον όμιλο, τότε θα ενισχυθεί η θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε περίπτωση όμως που οι Πειραιώτες τεθούν εκτός ευρωπαικών υποχρεώσεων, ορισμένοι εκτιμούν ότι όλα τα θέματα θα τεθούν στο τραπέζι.

Είναι αλήθεια πως οι ερυθρόλευκοι έχουν σταθεί καλά στο εφετινό Τσάμπιονς Λίγκ. Στα έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια έπαιξε καλά ανεξάρτητα αν δεν απόσπασε θετικό αποτέλεσμα. Στα εντός έδρας ματς, ήταν φοβισμένος με τη Μαρσέιφγ και το πλήρωσε ενώ ήταν εξαιρετικός με την Ντόρτμουντ, την οποία νίκησε.

Η πορεία του δεν είναι κακή στον πιο δύσκολο ίσως όμιλο της διοργάνωσης. Στο ποδοόσφαιρο όμως μετρούν τα αποτελέσματα και όχι οι εμφανίσεις.

Το ίδιο στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό. Εξήντα λεπτά απόλυτης κυριαρχίας, ευκαιρίες, ατυχία, αλλά και ισοπαλία...Δεν είναι δουλειά του προέδρου να μάθει τους παίκτες να τελειώνουν τη φάση από τα δύο μέτρα...

Παράλληλα ακούγονται διάφορα για γκρίνια του Ιμπαγάσα με τον προπονητή του, μια υπόθεση που πήρε αναβολή αναβολή για τις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, μια νίκη στη Μασσαλία θα γιατρέψει τις πληγές και θα οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια στην περίοδο των Χριστουγέννων. Σε διαφορετική όμως περίπτωση κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τις εξελίξεις.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιοι κανόνες του παιχνιδιού που δε συναάδουν πάντα με την υπομονή, τη δικαοσύνη. Εχουν σ΄χεση αποκλειστικά με την προσδοκία άμεσου αποτελέσματος. Άλλωστε οι ομάδες δεν είναι μόνο σύλλογοι αλλά και εταιρίες με προυπολογισμούς και ισολογισμούς.

Πηγή: pamesports.gr