Ολυμπιακός: Μια γκάφα της UEFA ενδέχεται να αποκάλυψε από απόψε τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα γίνει τη Δευτέρα (19/7) στη 13:00.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς γνώριζε από πριν ότι αν προκριθεί κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, θα βρίσκεται  στους ισχυρούς του γ' προκριματικού  και θα αντιμετωπίσει μία από τις παρακάτω 12 ομάδες:

1. Μούρα (Σλοβενία) - Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

2. Μάλμε (Σουηδία) - Ελσίνκι (Φινλανδία)

3. Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) - Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)

4. Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) - Κλουζ (Ρουμανία)

5. Αλασκέρτ (Αρμενία) - Σέριφ (Μολδαβία)

6. Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Ζαλγκίρις (Λιθουανία)

Ωστόσο, πριν από κάθε κλήρωση η UEFA δημοσιεύει τα υπογκρούπ, από τα οποία και προκύπτουν τα ζευγάρια. Το απόγευμα της Κυριακής (18/07), όμως, στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ανέβηκαν κατά λάθος τα υπογκρούπ νωρίτερα από το προβλεπόμενο, με την UEFA να διαγράφει στη συνέχεια τη σχετική ανάρτηση, αλλά όχι προτού κάποιοι καταγράψουν το περιεχόμενό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάρτηση της UEFA που κατέβηκε, οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού προέρχονται από τα ζευγάρια Μούρα-ΛουντογκόρετςΛέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα Ταλίν και Λίνκολν-Κλουζ.

Άρα αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός γλιτώνει τα άλλα τρία ζευγάρια, που είναι τα τα Μάλμε-Ελσίνκι, Αλασκέρτ-Σέριφ και Φερεντσβάρος-Ζαλγκίρις. Σίγουρα καμία από τις ομάδες δεν τρομάζει, αλλά τα πιο "βαριά" ονόματα είναι αυτά των Μάλμε και Φερεντσβάρος, τις οποίες αν αποδειχθεί ότι οι Ερυθρόλευκοι όντως αποφεύγουν, θα είναι ευχής έργον για την ομάδα του Μαρτίνς!