«Ήρθαμε να παίξουμε 100% για τη νίκη και όχι για τουρισμό», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός προπονητής ενώ πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός για να προκριθεί πρέπει να μας νικήσει, αλλά αξίζει να περάσει γιατί έπαιξε καταπληκτικά με την Ντόρτμουντ και κέρδισε στη Μαρσέιγ».

Το γεγονός πως κόντρα στον Ολυμπιακό συμπληρώνει 200 ευρωπαϊκά ματς στον πάγκο των Λονδρέζων: «Θα δούμε στα επόμενα 200 (γέλια)».

Το ματς με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί που έχουμε. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην διοργάνωση και τον αντίπαλό μας και θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να προκριθεί. Αλλά κι εμείς θέλουμε τη νίκη».

Το ότι πήρε μαζί του μόλις δύο παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι: «Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αφήσαμε πίσω. Ας μην βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα. Ας δούμε πρώτα την απόδοση της ομάδας και μετά να κρίνουμε. Πρέπει να πιστώσουμε χρόνο σε κάποιους παίκτες».

Την τύχη των άλλων αγγλικών ομάδων στην Ευρώπη: «Θέλουμε να περάσουν. Θα είναι δύσκολο αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουν. Ελπίζουμε να υπάρχει ευτυχής κατάληξη για όλες τις ομάδες».

Τους παίκτες των «κανονιέρηδων» εκπροσώπησε ο 19χρονος Εμάνουελ Φρίμπονγκ που μεταξύ άλλων είπε: «Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τη φόρμα μου. Θέλω να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη που ξέρουμε πως είναι καυτή έδρα»