Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM τόνισε πως δεν χρειάζεται ενθουσιασμός στο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση να μην δοθούν κενοί χώροι στους Άγγλους.

Αναλυτικά:

«Είδαμε πως το ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα κανονικά επηρεάζει πολύ. Αν είχε αρχίσει κανονικά ο Ολυμπιακός δεν θα έχανε στην πρεμιέρα με την Μαρσέιγ. Περιμένω από τον Ολυμπιακό ένα παιχνίδι με καλή απόδοση. Είναι μια έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή και δεν μπορεί να ξεγελαστεί από μια ομάδα. Εκεί είναι το μεγάλο λάθος και ελπίζω να μην γίνει. Αυτοί που προέρχονται από τον πάγκο θέλουν να αποδείξουν κάτι καλό», τόνισε αρχικά.

Για την εικόνα της Άρσεναλ, τόνισε: «Είναι μια καλή ομάδα και πολύ καλά δουλεμένη. Τα παιδιά είναι χρόνια με τον προπονητή μαζί και ξέρουν ο ένας τον άλλο. Μην ξεχνάμε πως παίζουν σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, είπε: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να πρεσάρει ψηλά να τους πιάσει στον ύπνο και να βάλει ένα γκολ να τους ανοίξει την άμυνα. Να μην δώσει χώρους για κόντρα να είναι κοντά οι γραμμές για να γίνει το λάθος και να έχει ο Ολυμπιακός τις δεύτερες επιθέσεις. Ένα δεύτερο γκολ θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι πρόβλημα η απουσία του Ιμπαγάσα και τότε τα χαφ πρέπει να δώσουν παραπάνω ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι».