«Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σήμερα, δεν είχαμε άλλη επιλογή. Η Αρσεναλ δεν μας χάρισε τίποτα, τα καταφέραμε αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το άλλο παιχνίδι. Το μάθαμε την τελευταία στιγμή και είναι μια απογοήτευση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο MEGA μετά τη λήξη του ματς με την Άρσεναλ και πρόσθεσε:

«Ίσως το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την Μαρσέιγ να επηρέασε λίγο τα πράγματα, γιατί αν είχαμε έναν βαθμό εκεί ή στην Άρσεναλ ή στην Ντόρτμουντ να μην ήμασταν εξαρτημένοι από το άλλο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά ό,τι και να έχει γίνει πρέπει να είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα, έχουμε κάνει έναν καλό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς δεν προκριθήκαμε, αλλά έχουμε μια άλλη διοργάνωση μπροστά μας και θέλουμε να τα πάμε καλά σε αυτή», είπε αρχικά.

Για τη λύπη των ποδοσφαιριστών: «Είδα τους παίκτες, τους έδωσα συγχαρητήρια. Ήμουν περήφανος για αυτούς. Πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση σήμερα και κυρίως τον τρόπο που έγινε. Ήρθε στο τελευταίο λεπτό η στεναχώρια. Ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος και εμείς να ξεπεράσουμε την κούραση, αλλά ψυχολογικά νομίζω πως δεν θα μείνουμε στην απογοήτευση».