Περίεργα πράγματα! Το πρώτο ημίχρονο στο «Καραϊσκάκης» τελειώνει λόγω τραυματισμών με πέντε λεπτά καθυστέρηση. Κι όμως το ματς στο «Βεστφάλεν» τελειώνει τρία- τέσσερα λεπτά αργότερα από αυτό στο Φάληρο. Μάλιστα, τα γκολ της Μαρσέιγ μπαίνουν στα πέντε τελευταία λεπτά!

Τι απόδοση να έδινε άραγε στο στοίχημα μια τέτοια εξέλιξη. Έχει άραγε να πει τίποτα η ΟΥΕΦΑ για αυτές τις συμπτώσεις; Μεσιέ Πλατινί, αν εννοείτε τι εννοώ!

Ας είναι. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Η ιστορία γράφει πως ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι που διαφημίστηκε το άθλημα. Παιχνίδι που το παρακολουθούσες με κομμένη την ανάσα.

Η μία φάση διαδέχονταν την άλλη σ’ ένα ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τρία και έχασε καμιά δεκαριά!

Η Άρσεναλ έβαλε ένα κι έχασε τρία- τέσσερα. Αλίμονο να έμπαιναν όλα. Μπήκαν τέσσερα και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, σωστά μοιρασμένα.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Ο Βενγκέρ άφησε στο Λονδίνο εννιά βασικούς, αλλά ήρθε στον Πειραιά για να νικήσει. Φαινόταν από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς. Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο «Έμιρεϊτς» πλήρη την Άρσεναλ και παραλίγο να την νικήσει…

Ο ελλιπής και καταπονημένος Ολυμπιακός άφησε στο γήπεδο κάθε ικμάδα δύναμης των ποδοσφαιριστών του και πέτυχε μια σπουδαία νίκη που δεν αποδείχτηκε αρκετή για να τον οδηγήσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε γιατί…

Γιατί άνοιξαν τα… γερμανικά σύνορα για να περάσει ο Βαλμπουενά και να γράψει το 2-3.
Όχι δάκρυα για τον Θρύλο. Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να την πάει μακριά τη βαλίτσα…

Πηγή: sday.gr