Facebook Pixel Champions League: Σε αδιέξοδο η UEFA για την αλλαγή της έδρας του τελικού Champions League - Την... κρατάει η Ρωσία
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 22:57:00

Σε αδιέξοδο η UEFA για την αλλαγή της έδρας του τελικού Champions League - Την... κρατάει η Ρωσία

Sportdog Team
Σε αδιέξοδο η UEFA για την αλλαγή της έδρας του τελικού Champions League - Την... κρατάει η Ρωσία

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καλείται να λύσει έναν πολύ δύσκολο... γρίφο μιας και οι εξελίξεις ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία οδηγούν στην αλλαγή έδρας του τελικού, όμως η απόφαση δεν είναι τελικά τόσο εύκολη.

Champions League: Η κρίση ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία αναμένεται να επηρεάσει και τον τελικό της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Αγία Πετρούπολη, μιας και έχουν ήδη αρχίσει οι κυρώσεις από πολλές χώρες, ενώ άλλες ζητούν την αλλαγή έδρας ως... αντίποινα κατά της επιθετικότητας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Από την πλευρά της η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις, ενώ υπάρχουν ήδη συζητήσεις σύμφωνα με πολλά Μέσα, με τον βασικότερο λόγο να είναι η αδυναμία πολλών φιλάθλων να ταξιδέψουν στην Ρωσία.

Παράλληλα η δυσκολία από πλευράς UEFA έχει να κάνει και με το οικονομικό αντίκτυπο μιας και η έδρα του τελικού είναι Gazprom Arena, εταιρεία που είναι βασικός χορηγός του Champions League, αλλά ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών του ενεργειακού κολοσσού ανήκει στο ρωσικό κράτος, με το σίγουρο να είναι πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις μιας και ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags