Στο πόσο κρίσιμο είναι για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού αυτό το διήμερο στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τον αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ, ειδικά αυτής, και της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου και την Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα, ώστε να αποφύγουν τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League (εφόσον πάρουν τον τίτλο στην Ελλάδα).

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του δεκαπέντε μέρες αργότερα (20 και όχι 5 Ιουλίου), κάτι που σημαίνει πως κατά συνέπεια θα μπορέσει να κάνει μία πιο καλή προετοιμασία το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν.

Εξήγησε, παράλληλα, ότι αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τη Μαρσέιγ η σεζόν στην Ελλάδα θα τελειώσει 22 Μαΐου, ενώ αν περάσει στα ημιτελικά θα πάει έως και 30 Μαΐου με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ιδίως για την περίπτωση κατά την οποία ο Ολυμπιακός ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 5 Ιουλίου, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία στις 5 Ιουνίου, δηλαδή μία εβδομάδα αφότου τελειώσει η φετινή σεζόν!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα