λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Το ζευγάρι του περασμένου τελικού του Champions League δίνει την πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των 16! 

Στο «Άνφιλντ», λοιπόν, θα… παρελάσουν 20 τρόπαια του Champions League σε ένα σπουδαίο και αμφίρροπο ντέρμπι και στο remake του περασμένου τελικού που βρήκε τους «μερένχες» να σηκώνουν άλλη μια κούπα. Η Λίβερπουλ δεν διανύει καλή χρονιά, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει ανεβασμένη και ψάχνει αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Κλοπ υπολογίζει στον Νούνιες, αλλά εκτός παραμένουν οι Τιάγκο, Κονατέ, Ντίας.

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζει επίσης και βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στη La Liga. Παρόλα αυτά, η ποιότητά της είναι δεδομένη και πολύ μεγάλη, έχοντας παίκτες που μπορούν να καθαρίσουν μόνοι τους το ματς. Ο Αντσελότι υπολογίζει ξανά τον Μπενζεμά, όχι όμως και τους Κρόος, Τσουαμενί, Μεντί και Μαριάνο Ντίας.

Tι λένε οι μπουκ

Σχετικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις η Λίβερπουλ προσφέρεται ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, μιας και κοστολογείται στο 2.30, ενώ ισοπαλία και διπλό ξεπερνούν τις αποδόσεις του τριπλασιασμού!

Το στοίχημα να δώσει ασίστ ο Σαλάχ προσφέρεται στο 4.30, ενώ να σκοράρει ο Μπενζεμά και να νικήσει η Ρεάλ στο 3.80