Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: "Γιατί κερδίζει πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης; Έλα ντε… Δεν έχω ιδέα. Εάν ήξερα το γιατί, θα την αντέγραφα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 12:56:00

"Γιατί κερδίζει πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης; Έλα ντε… Δεν έχω ιδέα! Εάν ήξερα το γιατί, θα την αντέγραφα"

Sportdog Team
"Γιατί κερδίζει πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης; Έλα ντε… Δεν έχω ιδέα! Εάν ήξερα το γιατί, θα την αντέγραφα"

Απολαυστικός κι ευδιάθετος ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν την κρίσιμη ρεβάνς του «Etihad» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, για μία θέση στον τελικό Champions League της 10ης Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Στην ερώτηση, «γιατί κερδίζει πάντα η Ρεάλ», ο Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο του απαντώντας στο ίδιο μήκος κύματος, με χιούμορ.

 «Έλα ντε… Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Εάν ήξερα το γιατί θα την αντέγραφα», τόνισε αποκαλύπτοντας ύστερα, με σοβαρό, πλέον ύφος ότι η ομάδα του κρατάει στα χέρια της τόσο τη δική της, όσο τη δική του μοίρα για ν’ ανατραπεί το κλίμα υπέρ της Ρεάλ.

 «Πριν από εφτά χρόνια, όταν ήρθα στο Μάντσεστερ, δεν σας κρύβω ότι μου ζήτησαν αμέσως να κατακτήσω το Champions League, το μοναδικό κομμάτι που λείπει από το εκπληκτικό παζλ που χτίστηκε με κόπο και πολύ χρήμα. Τους είπα ότι θα το προσπαθούσα. Πριν δύο χρόνια, με την Τσέλσι πλησιάσαμε το όνειρο, πέρυσι σταματήσαμε στα ημιτελικά, από τη Ρεάλ, λογικά φέτος θα είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να ξαναζήσουμε έναν τελικό. Στα χέρια μας είναι. Γιατί αν παίξουμε όπως ξέρουμε, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Ακόμη όμως και να μην φτάσουμε έως το τέλος, πάντα θα ευχαριστήσω τους παίκτες μου που μου έδωσαν τη δυνατότητα να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές αδρεναλίνης όπως και κάποτε με τη Μπαρτσελόνα, που έως και σήμερα, και μέχρι το επόμενο Champions League θα είναι πάντα η μεγαλύτερή μου, ποδοσφαιρική κληρονομιά».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags