Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν "έδειξε" ο Γιοβάνοβιτς για αντί-Τσέριν εν όψει Ντνίπρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-18 14:19:00

Αυτόν "έδειξε" ο Γιοβάνοβιτς για αντί-Τσέριν εν όψει Ντνίπρο!

Sportdog Team
Αυτόν "έδειξε" ο Γιοβάνοβιτς για αντί-Τσέριν εν όψει Ντνίπρο!

Στο αποψινό φιλικό (21:00) με τη Βαγιεκάνο θα φανούν πολλά εν όψει του πρώτου ματς με τους Ουκρανούς.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, με αφορμή το αποψινό φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι η πρόβα τζενεράλε, ενόψει των επίσημων αγώνων με την Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League, ο Παναθηναϊκός παίζει με τη Βαγιεκάνο, την πιο δύσκολη αντίπαλο που έχει παίξει στα φετινά φιλικά προετοιμασίας. Προπονήθηκε χθες ο Ιωαννίδης και ο Σένκεφελντ, ενώ ο Τσέριν έχει ένα οστικό οίδημα και είναι δύο εβδομάδες εκτός. Έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος ο Σλοβένος τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς», ανέφερε αρχικά για το φιλικό και στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον Σταύρο Χονδροθύμιο για τις πιθανές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει αυτών των κρίσιμων αγώνων:

«Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στα φιλικά ο Γιοβάνοβιτς, θα παίξει αντί του Τσέριν στη συγκεκριμένη θέση. Θα δούμε και τον Βιλένα, ο οποίος ακόμα θέλει χρόνο για να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Κλεϊνχέισλερ φαντάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Τσέριν. Όσον αφορά στη λίστα, ο Παναθηναϊκός θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του μέχρι την Πέμπτη για τους τρεις ξένους που θα μείνουν εκτός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθλητικός NBAer 2.13μ. για αντι-Παπαγιάννης - Βρήκε… νέο Χεζόνια ο Αταμάν - Του χρόνου ο "Σούπερ Μάριο"!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags