Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, στα δεδομένα για τον κεντρικό αμυντικό στην Ένωση έπειτα και από τον τραυματισμό του Ντομαγκόι Βίντα στο φιλικό με την Τραμπζνοσπόρ.

Αφού ανέφερε στον Βάιο Τσούτσικα ότι ο Κροάτης άσος θα υποβληθεί σε μαγνητική μεσημέρι προς απόγευμα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να βιαστεί η ΑΕΚ για στόπερ. «Είναι ξεκάθαρο ότι περιμένει κάποιες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν αργότερα, μέσα προς τέλη Αυγούστου. Δεν θα κινηθεί εσπευσμένα για απόκτηση λόγω του τραυματισμού του Βίντα», επεσήμανε.

 

Επίσης μίλησε για τη νίκη επί της Τραμπζονσπόρ με 3-1 και τόνισε ότι «έδειξε ο Αλμέιδα μία ενδεκάδα που θεωρώ ότι έχει προβάδισμα. Δεξιά θα είναι Σιντιμπέ ή Ρότα, τα πήγε πολύ καλά ο Σιντιμπέ. Δεν ανεβαίνει όσο ο Ρότα, αλλά όταν ανεβαίνει έχει ουσία, συμμετείχε και στο τρίτο γκολ, έβγαλε και τη σέντρα στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκατσίνοβιτς. Αριστερά Χατζισαφί είμαι σίγουρος, για τα στόπερ έχει δύο παίκτες για δύο θέσεις η ΑΕΚ. Τα πήγε καταπληκτικά ο Μήτογλου. Στο κέντρο θα είναι Γιόνσον και Σιμάνσκι, αριστερά Πινέδα. Για το δίδυμο μπροστά δεν συζητάμε, τα πήγαν εξαιρετικά Λιβάι και Τσούμπερ».

Ακόμη μίλησε για το κεφάλαιο Λιβάι, με την ΑΕΚ να παραμένει σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του για το θέμα του συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρική επιβεβαίωση Sportdog για Λιβάι - "Ανανεώνει στην ΑΕΚ, με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως"! (ΦΩΤΟ)