Facebook Pixel Άγρια Επεισόδια ΑΕΚ: Νεκρός 22χρονος Οπαδός της!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-08 03:44:00

Πάγωσε η Ελλάδα! Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ από άγρια επεισόδια - Υπάρχουν πολλοί τραυματίες (Vid)

Sportdog Team
Πάγωσε η Ελλάδα! Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ από άγρια επεισόδια - Υπάρχουν πολλοί τραυματίες (Vid)

ΣΟΚ από την επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια αργά το βράδυ της Δευτέρας, 24 ωρες πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι των δύο ομάδων κι ενώ οι Κροάτες δεν είχαν πάρει εισιτήρια!
 

Μία ακόμα μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μία ακόμα νύχτα που κάποια μάνα θα περιμένει μάταια τον γιο της να γυρίσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα οποία ξεκίνησαν από την επιδρομή περίπου 200 οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οδήγησαν στον θάνατο έναν 22χρονο Έλληνα οπαδό της ΑΕΚ!

Θυμίζουμε, πως οι Κροάτες διέσχισαν οδικώς σχεδόν όλη την Ελλάδα και βρέθηκαν στην Αθήνα, παρότι δεν έχουν εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι στην OPAP Arena, αφού δεν θα υπήρχαν φιλοξενούμενοι.

Λίγο μετά τις 23.00 έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκαναν «ντου» προς το γήπεδο και μέσα στον κόσμο, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, ενώ ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με οπαδούς της Ένωσης.

Συνέπεια της επιδρομής των Κροατών ήταν ο τραγικός θάνατος ενός 22χρονου, ο οποίος βάσει κάποιων ρεπορτάζ δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και απλώς βρισκόταν σε ένα μαγαζί κοντά στο γήπεδο!

Ο άτυχος νεαρός άφησς την τελευταία του πνοή λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, πιθανότατα από αιμορραγία, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον ακόμα επτά τραυματίες.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 83 προσαγωγές Κροατών. Δείτε φωτογραφία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags