Facebook Pixel Βασίλης Κωνσταντίνου: "Πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, τον ενδιαφέρει περισσότερο από την Ευρώπη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 09:47:00

Κωνσταντίνου: "Πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, τον ενδιαφέρει περισσότερο από την Ευρώπη"

Sportdog Team
Κωνσταντίνου: "Πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, τον ενδιαφέρει περισσότερο από την Ευρώπη"

Για τον αποκλεισμό από τη Μπράγκα, αλλά την καλή εικόνα που άφησαν οι Πράσινοι και το γεγονός ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο στην Ελλάδα, μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα και μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Τριφυλλιού αλλά και την μάχη για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ο Παναθηναϊκός από πέρσι έχει φτάσει στο πρόγραμμα που είχε βάλει να παίξει στην Ευρώπη. Έδειξε πραγματικά ότι του άξιζε η συμμετοχή αυτή. Μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στο Champions League αλλά έχει συνέχεια.

Ήταν λίγο άτυχος στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και λίγο τύχη, ο Παναθηναϊκός στα προηγούμενα παιχνίδια μαζί με την απόδοσή του είχε και την τύχη, σήμερα δεν την είχε. Όλα καλά ο κόσμος ήταν πολύ ευχαριστημένος.

Φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έφερε τον κόσμο σε αυτό το μεγάλο γήπεδο με 60 χιλιάδες κόσμο, αυτό είναι ένα θετικό σημείο, συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στον Γιοβάνοβιτς, έχουν συνέχεια μέχρι τον Δεκέμβριο, μπορούν να παίξουν και να δικαιωθούν.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έδειξε και προχθές με τον Βόλο ότι πραγματικά τον ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα από ότι τον ενδιέφερε η Ευρώπη.

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο, που πρέπει να τον πάρει γιατί έχει πολλά χρόνια που δεν έχει πάρει τίτλο στην Ελλάδα και αυτό είναι πιο σημαντικό από τα παιχνίδια της Ευρώπης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΑΟ για νταμπλ! Γιοβάνοβιτς όπως Μπάγεβιτς, το έχασε - Έβγαλε τον καλύτερο - Απαράδεκτος στο ΟΑΚΑ ο..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags