Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν έχασε από τις αλλαγές Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟ - Τι να βελτιώσει ο Ιωαννίδης - Σημεία και τέρατα στα social"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 11:28:00

"Δεν έχασε από τις αλλαγές Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟ - Τι να βελτιώσει ο Ιωαννίδης - Σημεία και τέρατα στα social"

Sportdog Team
"Δεν έχασε από τις αλλαγές Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟ - Τι να βελτιώσει ο Ιωαννίδης - Σημεία και τέρατα στα social"

Για την χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Νίκος Αθανασίου και στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, αλλά και στο ότι οι Πράσινοι αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Το δικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υγεία να έχουμε και να προχωράμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα πω κάτι, για να το ακούσει και ο εαυτός μου, ο πραγματικός καθρέπτης του ποδοσφαίρου στη χώρα μας είναι τα γήπεδα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, με επιχειρήματα, όμως στο γήπεδο αποδεικνύονται τα πάντα. Χθες 70.000 κόσμος αποθέωσε τον κόσμο, όμως την ίδια ώρα στα social media να διάβαζες σημεία και τέρατα για τον προπονητή ή τους παίκτες», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

«Έχει μία διπλή ανάγνωση η πορεία του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League, το ένα έχει να κάνει με τον στόχο, αποκλείοντας αρχικά την Ντνίπρο και μετά τη Μαρσέιγ βάζοντας 5-6 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία του. Αν κοιτάξουμε όλη την πορεία του στα προκριματικά του Champions League, είναι απόλυτα επιτυχημένη. Η δεύτερη ανάγνωση για τα ματς με την Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του. Η Μπράγκα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα μεγάλη λάθη του Παναθηναϊκού, ο οποίος υστέρησε σημαντικά – αν και ανώτερος στο σύνολο του αγώνα – στις μεγάλες ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει», πρόσθεσε.

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν σε αυτό το επίπεδο, δεν τελειώνεις αυτές τις φάσεις, και ο αντίπαλος, με ένα λάθος του Μάγκνουσον ξεκλειδώνει η Μπράγκα μία ευκαιρία και σκοράρει. Το ίδιο έγινε και στην Πορτογαλία. Είναι μαθήματα που πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν θα πάει στους ομίλους του Europa League απλά για να μπει και θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Σε αυτό το επίπεδο, ένα-δύο-τρία λάθη τα πληρώνεις πολύ ακριβά. Και στα δύο παιχνίδια με τους Πορτογάλους, υπήρξε το ίδιο πρόβλημα. Πονάει περισσότερο, όταν είσαι καλός, και η πίκρα είναι πιο μεγάλη. Το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού από όλη αυτή την πορεία του, είναι το ΟΑΚΑ και τα νεαρά παιδιά που έζησαν και βίωσαν το πραγματικό μέγεθος της ομάδας. Και για αυτά τα παιδιά, αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος, παρά το κατάμεστο ΟΑΚΑ δεν πανηγύρισε στο φινάλε αυτού του αγώνα».

Όσον αφορά στην κριτική για τις αλλαγές, υπογράμμισε: «Δεν θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς. Χθες δύο φάσεις στη γραμμή, ο Ιωαννίδης δεν πρόλαβε και η κεφαλιά του Βαγιαννίδη ήταν οι δύο μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη είχε ξανά τις ευκαιρίες του και το παιχνίδι κρίθηκε στην παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν χάθηκε το παιχνίδι από τις αλλαγές του προπονητή. Ο Ιωαννίδης, όπως τον είδα μέσα από το γήπεδο, δεν είχε αντοχές να δώσει κάτι παραπάνω. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει ο Ιωαννίδης να βελτιώσει».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωνάζει" από πέρσι το πρόβλημα το ΠΑΟ - Καλείται να βρει λύσεις ο Ιβάν - Τον χτύπησε ξανά η... κατάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags