Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γκουντογκάν, ο τρόμος της Παρί Σεν Ζερμέν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 10:28:00

Ο Γκουντογκάν, ο τρόμος της Παρί Σεν Ζερμέν (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Γερμανός μέσος είναι ο μόνος παίκτης στην ομάδα της Μπαρτσελόνα που μετράει στους αγώνες του με τους Γάλλους μόνο νίκες.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι ο μόνος παίκτης στην τρέχουσα ομάδα της Μπάρτσα που μπορεί να καυχιέται ότι μετράει σε αγώνες με τους Παριζιάνους μόνο νίκες.

Ο διεθνής μέσος έχει διασταυρωθεί τρεις φορές στην καριέρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όλες με τη Σίτι και με το ίδιο αποτέλεσμα, νίκη για την αγγλική ομάδα. Η πρώτη φορά που την αντιμετώπισε ήταν τη σεζόν 2020-21 στον ημιτελικό του Champions League. Ο πρώτος αγώνας, στα τέλη Απριλίου στο Parc des Princes, έληξε με νίκη 1-2 για τους σίτιζενς.

Ο δεύτερος αγώνας, στις 4 Μαΐου, ολοκληρώθηκε επίσης με νίκη για το σύλλογο του Πεπ Γκουαρντιόλα με δύο γκολ του Μαχρέζ. Ο Γκουντογκάν ξεκίνησε και ολοκλήρωσε και τα δύο παιχνίδια, που έδωσαν στη Σίτι μια θέση στον τελικό του Champions League

Το τελευταίο ματς μεταξύ Γκουντογκάν και PSG ήταν στη φάση των ομίλων του 2021-22. Ο μέσος έχασε τον αγώνα στη Γαλλία λόγω τραυματισμού στον μηρό και περιέργως η ομάδα του έχασε με 2-0. Από την άλλη, στο Etihad Stadium, με τον Γκουντογκάν βασικό και αναντικατάστατο, η Μάντσεστερρ Σίτι κέρδισε με 2-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags