Facebook Pixel Δεν επέλεξε ο Αντσελότι ποιοι θα εκτελέσουν πέναλτι με Σίτι
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 23:40:00

Απίστευτο! Δεν επέλεξε ο Αντσελότι ποιοι θα εκτελέσουν πέναλτι με τη Σίτι

Sportdog Team
Απίστευτο! Δεν επέλεξε ο Αντσελότι ποιοι θα εκτελέσουν πέναλτι με τη Σίτι

Μπορεί η Βασίλισσα να πέρασε στη διαδικασία των πέναλτι τους Πολίτες, όμως τελικά το ποιοι θα είναι αυτοί θα εκτελέσουν δεν ήταν απόφαση του Ιταλού τεχνικού.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Βασίλισσα ήταν αυτή που τελικά επικράτησε κόντρα στη Σίτι και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League, μετά από τη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας πρωταγωνιστή τον Αντρέι Λούνιν, που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Σίλβα και Κόβασιτς.

Αυτό πάντως που κάνει εντύπωση είναι η αποκάλυψη της Relevo σύμφωνα με την οποία αυτός που επέλεξε ποιοι παίκτες των Μερέγχες θα εκτελέσουν πέναλτι δεν ήταν ο Κάρλο Αντσελότι, αλλά ο γιός του και βοηθός του Νταβίντε.

"Όταν μένουν τέσσερα ή πέντε λεπτά, αρχίζεις να σκέφτεσαι κι έβαλα αυτούς τους πέντε πίτσερς. Ο Μπέλινγχαμ είναι πίτσερ, ο Λούκας (Βάθκεθ) είναι πίτσερ, ο Μόντριτς επίσης.

Ο Νάτσο είναι παίκτης με εμπειρία και προσωπικότητα, και στην προπόνηση είδαμε ότι είναι αποφασισμένος να πάει στη μία πλευρά και ο Ρίντιγκερ είναι παίκτης με μπάλες", είπε χαρακτηριστικά ο βοηθός προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Σλούκας - Δεν ήθελε το ματς ο Μπαρτζώκας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags