Την Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Ττο πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Τούμπα στις 24 Ιουλίου και τη ρεβάνς να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 31 του μηνός.

Πριν από λίγο, οι Βόσνιοι πανηγύρισαν την πρόκριση στο Ελμπασάν εις βάρος της αλβανικής Εγκνάτια, με τον νικητή του ζευγαριού να προκύπτει στην διαδικασία των πέναλτι!

Η Εγκνάτια προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Ιμπραχίμογλου ωστόσο στο 31΄ ο Λούκιτς ισοφάρισε για την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με το 1-1 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το 2-1, που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση από τη στιγμή που η αναμέτρηση στην Μπάνια Λούκα ολοκληρώθηκε με νίκη της Μπόρατς με 1-0, πέτυχε για την Εγκνάτια ο Ντουκουό στο 82΄.

Στα εναπομείναντα 8 λεπτά της κανονικής διάρκειας, στα 8 λεπτά των καθυστερήσεων και στα 30 της παράτασης, το 2-1 δεν άλλαξε και έτσι η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα να είναι πιο εύστοχη και να παίρνει την πρόκριση με σκορ 4-1.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αν προκριθεί

Ο ΠΑΟΚ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάνια Λούκα, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή από τα ζευγάρια: 

Λουντογκόρετς - Δυναμό Μινσκ
ΑΠΟΕΛ-Πετροκούμπ
Μάλμε-Κλάκσβικ
Σπάρτα Πράγας - Σάμροκ Ρόβερς
Μίντιλαντ-Σάντα Κολόμα
Παναβέζις-Γιαγκελόνια

Η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου, μια ημέρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, κόντρα στην Μπάνια Λούκα ή την Εγνατία.