Χρήστος Τζόλης: Ο Έλληνας επιθετικός έχει ξεκινήσει... καυτά τη φετινή σεζόν τόσο με την Κλαμπ Μπριζ, όσο και με την Εθνική ομάδα και ο Guardian τον συμπεριέλαβε στα μεγαλύτερα ταλέντα τα οποία θα αγωνιστούν στο φετινό Champions League.

Ο Χρήστος Τζόλης
Intime - ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Το 2021 η Νόριτς είχε μεγάλες ελπίδες από τον Έλληνα επιθετικό, που υπέγραψε από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έναντι 8,8 εκατομμυρίων λιρών. Ο Τζόλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Carrow Road με δύο γκολ και μερικές ασίστ στο "γκρέμισμα" της Μπόρνμουθ με 6-0 στο League Cup, αλλά σπάνια ξεκίνησε στο βασικό σχήμα μετά από αυτό. Χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία, δόθηκε δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο δύστροπος και γρήγορος αριστερός εξτρέμ άνθισε, τερματίζοντας ως ο πρώτος σκόρερ της 2.Bundesliga με 22 γκολ και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του στην άνοδο. Η Φορτούνα δεν είχε τα κεφάλαια για να κρατήσει τον Τζόλη με την επιλογή αγοράς των 3 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ήταν λογικό να την ενεργοποιήσει για να μεταπωλήσει με καλό κέρδος. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν στην ευχάριστη θέση να τον αποκτήσει και ο Τζόλης ξεκίνησε λαμπρά στο Βέλγιο», αναφέρει ο Guardian για τα όσα έχει πετύχει ο Χρήστος Τζόλης.

Ο Χρήστος Τζόλης
Intime - ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ