Πόσες φορές πρέπει να το γράψω για να το πιστέψουμε;;;;Πόσες;;;; Στο τέλος-τέλος όμως δεν έχει καμμιά σημασία πόσες φορές πρέπει να το γράψω για να το,πιστέψω εγω η ακόμη κι εσείς!!Σημασία έχει ότι το πιστεψαν εκείνοι που έπρεπε. Ο ΜΕΓΆΛΟΣ προπονητής που λέγεται Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ΓΊΓΑΝΤΕΣ ποδοσφαιριστές του. Που πίστεψαν. Πίστεψαν και τα κατάφεραν.

Πίστεψαν και πέτυχαν αυτο που φάνταζε απο απίθανο ως θαύμα. Κι όμως έγινε!! Κι έγινε γιατί όταν δουλεύεις σκυλίσια,όταν δουλεύεις με το κεφάλι κάτω,είναι απολύτως βέβαιο οτι θα περπατάς με το κεφάλι ψηλά. ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΣ. Γιατί πίστεψες στον εαυτό σου.Γιατί πιστεψες στους συμπαίκτες σου.Πιστεψες στον διπλανό σου.Κι επαιξες γι αυτόν,όπως έπαιξε κι αυτός για σένα.

Το κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ είναι ιστορικό. Και το τρομερό για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του θριάμβου είναι ότι πολύ αργότερα θα συνειδητοποιήσουν τι κατάφεραν!! Δεν πειράζει όμως... Καταλάβαμε εμείς!! Και χάρη σ αυτούς....ψηλώσαμε πολύ. Μας ανέβασαν,μας απογείωσαν ενω διανύουμε τη χειρότερη μας εποχή.... Και γι αυτο θα τς ευχαριστούμε για πάντα.Θα τους ευχαριστούμε που δε μετρησαν με φόβο τον αντίπαλο. Που απέδειξαν ότι στη μπάλα δεν κερδίζουν τα χρήματα και τα μπάτζετ αλλα η ψυχή και η πίστη.

Η Λευκωσία ντύθηκε την καλη της ΕΘΝΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΆ και με εκφραστές του πάθους της τους 25.000 φίλους της ομάδας στην εξέδρα εζησε τ ονειρο. Απεναντι στον Λισάντρο Λόπεζ,τον Γκομίς,τον Μπάστος,τον Κάλστρομ και τον Λορίς. Απέναντι σε μια απ τις σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις της τελευταίας δεκαπενταετίας.Και ο ΑΠΟΕΛ πέρασε όχι μόνο με τσαμπουκά,δύναμη και τύχη αλλα και με πολυ σωστό στήσιμο και τακτική.

Με παίκτες που άγγιξαν το περιπου τέλειο στα πλαίσια των δυνατοτητων τους. Και που σίγουρα συνιστούν αυτη τη στιγμη στην Κύπρο ένα κοινωνικό φαινόμενο.... Ο Χιώτης,ο Πουρσαϊτίδης,ο Μαντούκα κι ο Χαραλαμπίδης ξεβρακωσαν πολλούς Ελλαδίτες προπονητές και παράγοντες.Καλα τους έκαναν. Έτσι είναι η Ζωή.... ΜΠΑΡΑΒΟ ΚΟΥΜΠΆΡΟΙ!!! Κλέψατε με την πίστη σας την καρδιά μας... Συνεχίστε το ταξίδι στ όνειρο σας..... Το δικαιούστε.....

Πηγή: pamesports.gr