Με βάση τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα, Ολιβέιρα, Ζόρζε, Πίντο, Μοράις, Σόουζα, Τρισκόσκι, Χαραλαμπίδης και Αΐλτον θα είναι οι πρώτοι έντεκα του Ιβάν και Κασίγιας, Αρμπελόα, Κοεντράο, Πέπε, Ράμος, Κεντίρα, Γκρανέρο, Οζίλ, Ρονάλντο, Κακά και Μπενζεμά οι αντίστοιχοι του Ζοζέ.

Τον δυσκολότερο ρόλο και από τους 22 ποδοσφαιριστές, θα έχει αναμφίβολα ο Πουρσαϊτίδης, όσες φορές ο Ρονάλντο παραμένει πιστός στο σύστημα και ξεκινά τις επιθέσεις του από αριστερά. Απέναντι του, ο Μποαβεντούρα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τον Οζίλ. Ζόρζε και Ολιβέιρα δεν θα πρέπει να αφαιρεθούν ούτε δευτερόλεπτο, αφού ο Μπενζεμά που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση δεν συνηθίζει να… συγχωρεί.

Στην μεσσαία γραμμή, η απουσία του Αλόνσο αποδυναμώνει κάπως την Ρεάλ, χωρίς ωστόσο αυτό να καθιστά εύκολο το έργο των «γαλαζοκιτρίνων». Μοράις, Πίντο και Σόουζα θα πρέπει να… σπάσουν τον ρυθμό της «Βασίλισσας» και να περιορίσουν κατά κύριο λόγο τον επιτελικό χαφ της, είτε επιλεγεί ο Κακά είτε ο Οζίλ.

Ο Χαραλαμπίδης θα έχει απέναντι του κατά πάσα πιθανότητα τον Κοεντράο, ένα φύση επιθετικό μπακ και θα πρέπει να είναι τυπικός στις επιστροφές του, δίνοντας βοήθειες στον Πουρσαϊτίδη. Επιθετικά μπορεί να κάνει ζημιές στο ένας μ’ έναν. Αντίθετα είναι τα δεδομένα με τον άλλο ακραίο χαφ, Τρισκόσκι. Απέναντι του θα έχει τον Αρμπελόα, ένα αμιγώς αμυντικό μπακ, τυπικό στο μαρκάρισμα, αλλά όχι και τόσο ενεργό στο επιθετικό κομμάτι.

Και τέλος ο Αΐλτον, θα δώσει μάχες με δύο κορυφαία στόπερ όπως οι Ράμος και Πέπε. Όση είναι η κλάση τους, άλλη τόση είναι και η τρέλα τους και σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος σταρ των «γαλαζοκιτρίνων» καταφέρει να τους… εκνευρίσει με τις επινοήσεις του, μόνο κερδισμένο μπορεί να βγει το ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: kerkida.net