Η Ρεάλ με την ήττα 2-1 στο Μόναχο, έπαιζε τα ρέστα της στο «Μπερναμπέου» για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ώστε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Μαδριλένους, όταν στο 6΄ μετά από σουτ του Ντι Μαρία η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλάμπα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ για το 1-0! Η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, ωστόσο Ρόμπεν και Γκόμεζ δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Κασίγιας. Έτσι στο 14΄ μετά την πάσα του Κρος στον... Οζίλ, η τουρκικής καταγωγής άσος της Ρεάλ βρήκε τον Κριστιάνο, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0!

Η Μπάγερν άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ στο ματς, έχοντας την κατοχή, δημιουργώντας παράλληλα πολλά προβλήματα στην περιοχή των Μαδριλένων. Τελικά έπρεπε να περάσουν 27 λεπτά για να βάλει και η γερμανική ομάδα ένα γκολ, όταν ο Πέπε ανέτρεψε τον Κρος μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι να δίνει δεύτερο πέναλτι στο ματς.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόμπεν, με τον Ολλανδό να σημαδεύει την δεξιά γωνία του Κασίγιας και τον Ισπανό τερματοφύλακα να βρίσκει τη μπάλα, αλλά εκείνη κατέληξε στα δίχτυα. Με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, το πρώτο ημίχρονο έφτασε στο τέλος του και όλα παρέμεναν ρευστά, με τους Γερμανούς πάντως να αξίζουν άλλο ένα γκολ.

Φάσεις, αλλά χωρίς γκολ

Ρυθμός υπήρχε στην επανάληψη, με τις ευκαιρίες να χάνονται ωστόσο τα γκολ έλειψαν. Η Μπάγερν όμως ήταν μόνιμη απειλή στην εστία τους Κασίγιας, χωρίς να αλλάξει η εικόνα του ματς. Τελικά η πρόκριση στον τελικό του Μονάχου, όπου προκρίθηκε η Τσέλσι από το βράδυ της Τρίτης θα κρινόταν στα πέναλτι.

Της είπε... "Nό"ιερ

Με την παράταση να μην έχει, λοιπόν, κάτι αξιοσημείωτο Ρεάλ και Μπάγερν πήγαν στη διαδικασία των πέναλτι. Πρώτα οι Γερμανοί ξεκίνησαν την διαδικασία με τον Αλάμπα να νικάει τον Κασίγιας, στη συνέχεια ο Νόιερ απέκρουσε το πέναλτι του Ρονάλντο, για να κάνει ο Γκόμεζ το 0-2!

Ο Νόιερ απέκρουσε και το πέναλτι του Κακά και εκεί που η Μπάγερν έδειχνε να βρίσκεται κοντά στον τελικό, ο Κασίγιας σταμάτησε τον Κρός! Ο Τσάμπι Αλόνσο ευστόχησε για το 1-2, με τον Λαμ να κάνει ένα κάκιστο πέναλτι και τον Κασίγιας να κρατάει το σκορ.

Η Ρεάλ κρεμόταν από τα πόδια του Ράμος, αλλά ο κεντρικός αμυντικός της Βασίλισσας έστειλε την μπάλα στις εξέδρες, δίνοντας την ευκαιρία στον Σβαϊστάιγκερ να στείλει την Μπάγερν στον τελικό και έτσι έγινε! Οι Γερμανοί απέκλεισαν μέσα στη Μαδρίτη την ομάδα του Μουρίνιο και θα δώσουν το «παρών» στις 19 Μαϊου στο γήπεδό της!

 

 

 

 

 

Αναλυτικά σε λίγο...