Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΟΚ μπορείς να προκριθείς! - Κακή εμφάνιση και ήττα για Μποέμιανς πριν την Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-07 19:13:00

ΠΑΟΚ μπορείς να προκριθείς! - Κακή εμφάνιση και ήττα για Μποέμιανς πριν την Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΠΑΟΚ μπορείς να προκριθείς! - Κακή εμφάνιση και ήττα για Μποέμιανς πριν την Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Ιρλανδοί να έκαναν την έκπληξη στο πρώτο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά πρόκειται για μια ομάδα μετρίων δυνατοτήτων, την οποία ο σοβαρός ΠΑΟΚ θα περάσει στη ρεβάνς της Τούμπας.

Η Μποέμιανς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γουότερφορντ στο πλαίσιο του ιρλανδικού πρωταθλήματος, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (12/8, 20:00).

Η ομάδα του Κιθ Λονγκ αγωνίστηκε με έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας rotation ενόψει της ρεβάνς.

Το γκολ που έφερε την ήττα για τη Μποέμιανς ήρθε στο 42ο λεπτό με τον Πάτερσον να εκμεταλλεύεται την κακή αμυντική λειτουργία της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, στοιχείο που πρέπει να εκμεταλλευτεί και ο Δικέφαλος για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1.

Για την Μποέμιανς αγωνίστηκαν οι: Τάλμποτ, Λάιονς, Φίλι, Φίνερτι, Γουίλσον, Ντεβόι, Λέβινγκστον (80' Ντόραν), Μάλινς (59' Τίρνεϊ), Κόουτ, Γουόρντ (59' Μπαρτ), Κέλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags