Στην μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνονται σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν αναμφίβολα την πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο, την ώρα που ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Μίντιλαντ στην Δανία.

Στην Ιταλία, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ απέναντι σε μια Αταλάντα, που έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο hot ομάδες αυτή τη στιγμή στη Serie A.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα περνάει μια περίοδο που δεν βρίσκει πάντα το εύκολο γκολ, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως καθώς πρόκειται για "μηχανή των γκολ", κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα κοιτάξει κυρίως τα μετόπισθεν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στο μυαλό του μια προσεκτική προσέγγιση στο ματς, εν όψει και της δεύτερης αναμέτρησης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Πειραιώτες θα μπουν με το μυαλό στην άμυνα και επί θητείας Μαρτίνς έχουν καταφέρει ορισμένα πολύ μεγάλα αποτελέσματα εκτός έδρας, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνουν και απόψε, με την επιλογή μας να εστιάζεται στο under 2,5, που ναι μεν αποτελεί δύσκολη επιλογή, όμως προσφέρεται στην εξαιρετική απόδοση του 2.03 στη Novibet.

Όσο για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε κατάσταση που μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα της Μίντιλαντ, που ναι μεν μπορεί να είναι φιλόδοξη, όμως ως ρόστερ ο Δικέφαλος του Βορρά είναι θεωρητικά καλύτερος. 

Πρόκειται βέβαια για αρκετά επιθετική ομάδα, η οποία έχει άγνοια κινδύνου, με τον ΠΑΟΚ να μην πηγαίνει πίσω, αφού θα θελήσει να κάνει το παιχνίδι του ακόμα και εκτός έδρας, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή του να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες, που στη Novibet προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα για μεγάλη ομάδα ο Κάναντι - "Κρυφά" στη σουίτα - Γύρισε με γκολ, γιο και σκύλο ο Φορτούνης