ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Έτοιμος για συνεχείς... μάχες είναι ο Δικέφαλος του Βορρά, αφού από τις αρχές Απριλίου μπαίνει σε μια σειρά αγώνων, κρίσιμων για την πορεία της σεζόν.

Η πρώτη αναμέτρηση που δίνει ο ΠΑΟΚ μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεών του είναι στις 3 Απριλίου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ τέσσερις μέρες μετά ακολουθεί το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League και μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς με τους Γάλλους στην Τούμπα, καθώς αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ντέρμπι για τις 10 Απριλίου με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, μετά από τους αγώνες με τους Μασσαλούς υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".



Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει το πλάνο του για το φορτωμένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και ειδικά για τα ματς με τη Μαρσέιγ προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση τριάδας στο κέντρο της άμυνας.

Έτσι, εν όψει του αγώνα στο Βελοντρόμ ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να βάλει τους Ίνγκασον, Μιχάι και ίσως έναν ακραίο σε τριάδα στην άμυνα, αφού ο Κρέσπο είναι τραυματίας και η επιστροφή του αναμένεται στο δεύτερο ματς με την Μαρσέιγ, ενώ ο Βαρέλα είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.