ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Για… μισοάδειο «Βελοντρόμ» κάνει λόγο η γαλλική ιστοσελίδα La Provence στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η γαλλική ιστοσελίδα που έχει έδρα την Μασσαλία και θεωρείται ως αξιόπιστη πηγή για το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ αναφέρει πως το γήπεδο δεν θα είναι γεμάτο, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι ένας προημιτελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δυο ημέρες περίπου πριν την σέντρα του πρώτου ματς, η προπώληση των εισιτηρίων δεν είναι ικανοποιητική και τα γαλλικά ΜΜΕ κάνουν το δικό τους κάλεσμα στους φίλους της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα La Provence:

«Το Conference League δεν είναι το Champions League, ούτε το Europa League, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο και η Μαρσέιγ δεν έχει την ευκαιρία να παίζει σε έναν προημιτελικό μιας ηπειρωτικής διοργάνωσης κάθε μέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις το «Βελοντρόμ» θα μπορούσε να μην είναι γεμάτο την Πέμπτη για την υποδοχή του ΠΑΟΚ. Αυτήν τη στιγμή αναμένονται 30.000 θεατές για αυτόν τον πρώτο αγώνα, συμπεριλαμβανομένων 3.500 οπαδών του ΠΑΟΚ δηλαδή το 10% της προσέλευσης του γηπέδου.

Απομένουν λίγο παραπάνω από 48 ώρες για να αντιστρέψουμε την τάση που έχει δημιουργηθεί για αυτό τον αγώνα και να επαναφέρουμε την κατάσταση σε επίπεδο αντάξιο του παρελθόντος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».