Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Τα δεδομένα για Μίλικ εν όψει Τούμπας - Ποιοι δεν παίζουν για Μαρσέιγ - Τα ερωτηματικά του Σαμπάολι
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-12 13:35:00

Τα δεδομένα για Μίλικ εν όψει Τούμπας - Ποιοι δεν παίζουν για Μαρσέιγ - Τα ερωτηματικά του Σαμπάολι

Sportdog Team
Τα δεδομένα για Μίλικ εν όψει Τούμπας - Ποιοι δεν παίζουν για Μαρσέιγ - Τα ερωτηματικά του Σαμπάολι

ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ ετοιμάζονται για την επικείμενη αναμέτρηση της Πέμπτης (14/04) στο γήπεδο της Τούμπας για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει για τη ρεβάνς με τον Δικέφαλο του Βορρά η γαλλική ομάδα. Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Μπουμπακάρ Καμαρά, Ζέρσον και Μπάμπα Ντιένγκ, δεν είναι δηλωμένος στη λίστα ο Ενρίκε, ενώ δεν υπολογίζονται ο Άλβαρο και οι τραυματίες Λεονάρντο Μπαλέρντι και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Η Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι είχε στερηθεί την παρουσία του Αρκάντιους Μίλικ ο οποίος δεν είχε προλάβει να ανακάμψει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι της Εθνικής Πολωνίας και τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι ο Πολωνός στράικερ αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Τσαλέτα - Τσαρ που ένιωσε αδιαθεσία και δεν ξεκίνησε στην αναμέτρηση των Μασσαλών με την Μονπελιέ.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι και οι ποδοσφαιριστές του αναμένεται να κάνουν αύριο (13/4) την τελευταία τους προπόνηση τη Γαλλία και έπειτα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags