ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (22:00) στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ, όπου θα υποδεχτεί την Μαρσέιγ στη ρεβάνς της ήττας του με 2-1 στο "Βελοντρόμ", με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει στο πλευρό του ένα κατάμεστο γήπεδο, αφού οι οπαδοί του έκαναν sold out και φυσικά η ατμόσφαιρα το βράδυ στην Τούμπα αναμένεται καυτή και... πονοκέφαλος για την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι.

Οι Μασσαλοί έρχονται στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τιμωρημένους Καμαρά, Ντιένγκ και Ζέρσον, αλλά και δίχως το αστέρι τους, Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε εκτός αποστολής, ενώ και ο προπονητής Σαμπάολι είναι σε τιμωρία.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, εκτός του τραυματία Μιχαηλίδη και των μη δηλωθέντων Βαρέλα, Σάστρε, Ζαμπά, Ολιβέιρα.

Το παιχνίδι αναμένεται ειδικών συνθηκών, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έχει... παίξει με το μυαλό των αντιπάλων του από τον πρώτο αγώνα και φάνηκε ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά κατά την διάρκεια του ματς στην Μαρσέιγ, τότε οι παίκτες τους χάνουν την συγκέντρωσή τους.

Κάτι στο οποίο θα ποντάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δείξει φέτος ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται κάθε αδυναμία του αντιπάλου του, ενώ στην Τούμπα βγάζει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα, που μπορεί να του δώσει πρόκριση ακόμα και σε ανώτερα ποιοτικά ομάδες όπως η Μαρσέιγ.

Η όλη ατμόσφαιρα στην Τούμπα, η δίψα του Δικεφάλου για διάκριση και οι σημαντικές απουσίες των Γάλλων, μας ωθούν στην επιλογή της διπλής ευκαιρίας 1Χ στην αναμέτρηση, που μπορεί να παιχτεί συνδυαστικά με το under 3,5, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα το πάνε προσεκτικά το ματς, σε απόδοση 1.94 στην betshop.