Europa Conference League: Πολύ δύσκολο αντίπαλο επιφύλασσε η κληρωτίδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά πάσα πιθανότητα την Σλάβια Πράγας, αφού οι Τσέχοι είναι το απόλυτο φαβορί για να ξεπεράσουν την Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, αν προκριθεί από την Λέφσκι Σόφιας, θα έχει και πάλι το πάνω χέρι στον επόμενο γύρο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Βέλεζ Μοστάρ (απέκλεισε πέρυσι την ΑΕΚ) ή Χαμρούν Σπάρτανς από την Μάλτα.

Τέλος, ο Άρης σε περίπτωση πρόκρισης επί της Γκόμελ θα βρει απέναντί του μία εκ των Ζίρε ή Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να είναι το φαβορί να βρεθούν στον δρόμο των Κίτρινων, έχοντας στον πάγκο τους έναν πρώην ΠΑΟΚτσή, τον Βλάνταν Ίβιτς!

Τα ματς της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League είναι προγραμματισμένα για τις 4 και 11 Αυγούστου. Ακολούθως, τα πλέι-οφ της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένα για τις 18 και 25 Αυγούστου. Η κλήρωση των πλέι-οφ θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου.

Θυμηθείτε πώς μετέδωσε την κλήρωση το Sportdog: